Peter Agergaard

Jeg skaber værdi i virksomheder med behov for transformation. Jeg er analytisk stærk, nøgletalsfokuseret og arbejder godt i feltet, hvor planer og eksekvering balanceres. I min sparring med direktionen og den øvrige bestyrelse er jeg god til at opbygge tillid og relationer og sikre, at anvendelsen af hinandens kompetencer optimeres. Jeg er struktureret, arbejdsom og stærk til at flytte mennesker og dermed organisationer.

Jeg har en særlig erfaring indenfor forretningstransformation, ledelse og strategi samt HR fra mange års erfaring fra såvel ledelses- som strategiarbejde. Hertil kommer stor erfaring med kommunikation, hvor jeg fokuserer på vigtigheden af, at ikke mindst ens medarbejdere er informeret og involveret i de forandringer, en virksomhed – uanset størrelse – står overfor.

Via min erfaring fra store internationale koncerner – kombineret med stor erfaring inden for såvel advisory boards og bestyrelser – kan jeg bidrage med vækst og forretningsudvikling både nationalt og internationalt.

Bopæl: København

Kontaktoplysninger: Telefon 2023 0065 eller p.agergaard@bb3.dk