Lasse Wilén Kristensen

Motivation for bestyrelse:
Min motivation for at indgå i diverse bestyrelser, er at støtte virksomheden, foreningen, sammenslutningen, i at få transformeret en passion for et formål, til resultater. Det er min erfaring, at jeg kan skabe konkrete resultater for andre, ved at give input og støtte. Det kan være som sparring, eller ved at påtage mig bundne opgaver. 

Min Baggrund:
Jeg har arbejdet som forretningskonsulent for de største virksomheder og offentlige institutioner i Danmark i over 25 år. Derudover har jeg selv haft en række virksomheder, bl.a. en IT-konsulentvirksomhed med over 100 konsulenter i Norden. Jeg finder stor glæde ved at dele ud af mine egne erfaringer og hjælpe de organisationer, der ønsker hjælp. 

Min person:
Jeg nyder godt af et lyst sind og en ukuelig optimisme. Jeg er som person drevet af at få mennesker omkring mig til at blive en succes og lykkes med deres passion. I min fritid nyder jeg min have i sommerhuset, en cykeltur og en time på yogamadrassen Privat er jeg også foreningsmenneske, og rækker gerne hånden op, når der skal vælges en bestyrelse.