Bogudgivelse

Henric Andersen Litteratur

Tankesamling I omhandler en operationalisering af begrebet ledelse.

Den nuværende tilgang til ledelse er slidt og kører i tomgang. Virksomhedens daglige drift er mærket af en tvetydig og udefinerbar ledelsesstil der i sit forsøg på at gøre alt på samme tid, ender med at tære på ressourcerne og unødigt dræne virksomheden for kapacitet. Tankesamlingen kommer med sit bud på en løsning ved at tage læseren gennem en klar og praktisk 5-punkts plan til god ledelse.

Tankesamlingens pointer baserer sig på forfatterens mange års erfaring som leder. Herfra ses et ønske om at undgå besværliggørelse af begrebet, og derimod fokusere på essensen. Dette indebærer at dyrke ledelse som en profession. På en nøgtern og ærlig måde, skæres ind til benet om hvad det vil sige at lede. Enkelthed er nøgleordet bag Tankesamlingen, der ikke alene er en ny tilgang til ledelse, men også en værktøjsbog til alle interesseret i at dyrke ledelse.

Roskilde avis bragte d. 18. juni 2014 en artikel, i forbindelse med udgivelsen af bogen. Klik her for at se artiklen.

Bogen kan købes ved henvendelse til:

Forlaget BANK
Herslev Bygade 17
4000 Roskilde
k.bank@bb3.dk
Telefon: 4012 1926