Rasmus Gregersen

Jeg skaber især værdi i en virksomhed, fordi jeg skaber forandringer. Om det er bestyrelsesarbejde, advisory board, eller konsulentarbejde, er min tilgang aktiv. Jeg arbejder, er til stede og skaber fremdrift mellem bestyrelsesmøderne. Jeg fokuserer ikke på brancher, men ser i højere grad virksomheders behov, i forhold til hvor de er rent udviklingsmæssigt.

I virksomheder, som har behov for at komme væk fra en brændende platform, handler mit bidrag tit om overblik, strategi, økonomi og modige beslutninger.
I virksomheder, som er på vækstrejsen og har behov for at sikre at organisationen er designet til denne rejse, leverer jeg ofte et fokus på rekruttering, medarbejderfastholdelse og innovation.
Og i virksomheder, som har behov for bedre dialog og synergi mellem flere ejere eller flere generationer, leverer jeg rammer omkring og indføling i de samtaler, som tit handler lige så meget om følelser, som de handler om CVR-nummerets bedste.

Jeg ser mig selv som ejerleders sparringspartner og støtte. Jeg træder gerne helt tæt på ejerleder og nøglepersoner for at sikre den nødvendige forandring vi vurderer CVR nummeret har brug for. Og det inkluderer ledelse, planlægning, salg, økonomi, nøgletalsoverblik mm. I andre scenarier skaber jeg med denne tilgang også muligheden for at kreditorer og investorer har adgang til relevant monitorering på resultater og retning.

Bopæl: Aarhus

Kontaktoplysninger: Telefon 2941 7332 eller r.gregersen@bb3.dk