Michael Danielsen

Michael Danielsen
m.danielsen@bb3.dk
Mobil +45 3166 8060

Min passion er at hjælpe organisationer med at vækste, positionere og differentiere sig i et marked med konkurrence.

Jeg leverer professionelt bestyrelsesarbejde. I mit partnerskab med erhvervsledere med betydelig direktør- og driftserfaring alle de kompetencer der er brug for i en bestyrelse.

Mit fokus er, at sikre virksomhedens fremdrift, gennem det, at afstemme de reelle behov, strategier og bestyrelsesarbejdet – deraf “DEN BALANCEREDE BESTYRELSE”​

Jeg lever og ånder for det at flytte organisationers mindset, påvirke menneskers adfærd og udnytte de potentialer der ligger i at arbejde struktureret med salg.

Jeg brænder for at formidle og implementere vækststrategier i organisationer indenfor det klassiske salg og moderne salg, med en klart link til salgsudvikling, marketing og kundeservice på foredrag, virksomhedsrettede workshops, og one2one seancer.

Desuden hjælper jeg virksomheder med at sikre, at der er løbende overensstemmelse med deres kommunikations- og salgskultur, og det virksomheden siger og gør.

Jeg kommer med mere end 30 års erhvervserfaring, og med stor ekspertise indenfor virksomheds- og kommunikationstrategier, salg, markedsføring, kundeservice, ledelse og ved hvad derfor skal til for at skabe struktur og vækst i en virksomhed.

Erhvervserfaring og kompetence områder:
Bestyrelsesmedlem, Salgschef, Iværksætter

Brancher:
Transport, Kontor & Handel, Rådgivning, Uddannelse, IT & Kommunikation, Offentlig sektor & Rengøring

Geografiske områder:
Danmark, Norden

Uddannelse:
Key Account, Projektleder

Fødselsår:
1959

Interesser:
Golf, Rotary, Kunstmaler og Lystfiskeri