Tilskud til digitalisering af din virksomhed

admin Digitalisering

De små og mellemstore virksomheder kan nu søge råd og vejledning og få tilskud til indkøb af privat rådgivning, der kan hjælpe med at afklare, hvordan virksomheden kan digitaliseres og afdække de økonomiske og forretningsmæssige potentialer ved at gøre det.

Som led i Strategi for Danmarks digitale vækst har regeringen lanceret hjemmesiden smvdigital.dk, der skal sikre de små og mellemstore virksomheder én indgang til en række forskellige tilbud, der kan hjælpe dem i gang med at udnytte alle de nye digitale muligheder.

Smvdigital.dk indeholder et samlet program, hvor virksomhederne kan få hjælp til den digitale omstilling af virksomheden og til at styrke onlinesalget via programmets e-handelscenter. Under disse hovedoverskrifter findes en række forskellige digitale tilbud – herunder muligheden for at ansøge om en tilskudsvoucher på 100.000 kroner til indkøb af privat rådgivning til potentialeafklaring og implementering.

Tilskudsordningen stiller krav om egen medfinansiering og puljen, som i 2018 er på 2,5 millioner kroner, bliver udmøntet efter først til mølle princippet. Det samlede program løber frem til 2021.

Gå til hjemmesiden på dette link: www.smvdigital.dk og læs pressemeddelelsen fra Erhvervsministeriet her:
https://em.dk/nyheder/2018/09-25-smv-digital-klar-til-at-byde-indenfor

Henric Andersen
Partner, BB3